Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@11:45:57 GMT

با تنها سایت همسریابی رسمی، آشنا بشوید

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۶۸۵۲۲

با تنها سایت همسریابی رسمی، آشنا بشوید

‍‍‍‍‍‍

گروه خانواده: ماجرای کانال‌ها و سایت‌های همسریابی در ایران به خاطر نداشتن چارچوب مشخص و همچنین پیدا شدن مفسده‌هایی که ماهیت ازدواج و تشکیل خانواده را زیر سوال می‌برد، از همان ابتدا ممنوع شد و با گردانندگان آنها هم برخورد قضایی شد.

در این بین سایت «همسان‌گزینی» تبیان تنها سایت دارای مجوز در حوزه همسریابی است که زمینه فعالیت آن هم فقط در حوزه ازدواج دائم و تک همسری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سایت به مدت 5سال است بدون حاشیه و با ثبت 3500 ازدواج موفق در حال فعالیت است.

چند روز پیش شبکه ماهواره‌ای فارسی‌زبان منوتو مدعی شد که سایت همسان‌گزینی تبیان بر اساس فعالیت در زمینه ازدواج موقت و ازدواج دختران کم سن و سال راه‌اندازی شده است. این شبکه در گزارشی با محتوای دروغ، سعی کرد ثابت کند که یک موسسه و سازمان رسمی و دولتی در ایران که مورد تایید نظام است در حال ترویج ازدواج موقت و به عقد درآوردن کودکان کم سن و سال است.

اما سایت همسان‌گزینی تبیان مشغول چه فعالیتی است و چرا شبکه منوتو گزارشی با اشتباهات فاحش برای زیرسوال بردن فعالیت این سایت پخش کرده است؟

 

تلاش منوتو برای دروغ‌پراکنی

در گزارش شبکه منوتو، بخشی از سخنان سرهنگ پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا در مورد سایت‌ها و کانال‌های غیرمجاز همسریابی پخش می‌شود. درحالی که این سخنان مربوط به آن دسته از سایتهایی است که با کلاهبرداری از متقضیان پول دریافت می‌کنند و هیچ خدماتی هم در زمینه همسریابی ارائه نمی‌دهند. درحالی که سایت همسان‌گزینی موسسه تبیان به صورت کاملا رایگان فعالیت می‌کند.

گزارشگر این شبکه در گزارش مغرضانه خود سعی می‌کند با تکرار مکرر واژه «صیغه» مخاطب را متقاعد که یک سایت در نهادی دولتی برای ترویج و ارائه ازدواج موقت به راه افتاده است. درحالی شکل مشخص فعالیت سایت همسان‌گزینی تبیان و تاکید گردانندگان هم به خوبی نشان می‌دهد که محور فعالیت «همسان‌گزینی» ازدواج و دائم و تک همسری است.

منوتو برای اینکه سوژه خود را جدید و به روز جلوه بدهد، حتی به تفاوت تصویر و صدای گوینده متن نیز توجه نکرده است. یعنی در حالی که تصویر، بنر رونمایی از سامانه ملی هوشمند همسان‌گزینی در سال 1394 را نشان می‌دهد، گوینده مدعی می‌شود که این سایت در سال 1398 فعالیت خود را شرروع کرده است. البته این دست اشتباهات در گزارش منوتو کم نیست. تا آنجا که مجری حتی آدرس انگلیسی سایت را هم چک نکرده است و بارها «تِبیان» را «تَبیان» تلفظ می‌کند.

 

 

درباره همسان‌گزینی تبیان

واحد همسان‌گزینی موسسه تبیان از سال 1394 کار خود را با همکاری وزارت ورزش به طور رسمی آغاز کرد. این سایت تنها موسسه دارای مجوز در ایران است که در زمینه همسریابی فعالیت می‌کند. فعالیت این سایت هم منحصر به ازدواج دائم و تک همسری است.

همچنین تمام خدماتی که در این سایت ارائه می‌شود رایگان است و تاکنون از هیچ کدام از متقاضیان وجهی برای فعالیت در این سایت دریافت نشده است.

واحد همسان‌گزینی تبیان در 6استان کشور فعالیت دارد و تا الان بیشتر از 75هزار متقاضی در آن ثبت‌نام کرده‌اند. بیش از 3500 ازدواج نیز در این سایت ثبت شده است. این ازدواج‌ها 6ماه یک بار توسط کارشناسان رصد و پایش می‌شود تا عملکرد سایت در زمینه همسان‌گزینی بیشتر از گذشته بهبود پیدا کند.

 

فقط مجردها می‌توانند ثبت‌نام کنند

قسمت ثبت‌نام سایت همسان‌گزینی با عنوان «راهنمای ثبت‌نام مجردها» ثبت شده است. با ورود به این قسمت ابتدا از طریق یک آدرس اینترنتی یک کد به اسم « کدو واسط» دریافت خواهید کرد. سپس وارد لینکی دیگر خواهید شد که در آن کد واسط، شماره همراه و آدرس ایمیلی را وارد خواهید کرد. بعد از ثبت‌نام در این قسمت، فرم مرامنامه برای شما نمایش داده می‌شود.

 در این مرامنانه توضیح داده شده است که مراحل همسریابی در این سایت از طریق خانواده‌ها انجام می‌شود و متقاضی باید خانواده خود را در جریان ثبت‌نام قرار بدهد. همچنین تاکید شده است که در هیچ بخشی از متقاضی وجهی دریافت نمی‌شود. همچنین توصیه‌های درباره مراحل آشنایی و در اختیار قرار دادن مشخصات دختر و پسر برای آشنایی اولیه ارائه شده است.

با پذیرفتن این مرامنامه در فرم بعدی اطلاعات متقاضی در چندین فرم شاما اطلاعات شغلی، خانوادگی، توانمندی‌ها، علائق و... ثبت می‌شود. آخرین فرم این مرحله، پاسخ به پرسش‌های روانشناختی است که در صورت تکمیل صحیح فرم‌های قبلی، در اختیار متقاضی قرار خواهد گرفت. بعد از طی این مراحل، فرد دارای یک صفحه کاربری در سایت همسان‌گزینی تبیان خواهد بود.

 

مصاحبه حضوری تکمیلی

متقاضی همسریابی باید منتظر بماند تا کارشناسان سایت بر اساس اطلاعاتی که وارد کرده است با او تماس گرفته و مصاحبه حضوری و یا تلفنی انجام بشود. پس از مصاحبه کارشناسان بخش همسان گزینی با بررسی پروفایل شما،  موارد مناسب را گزینش  و طی تماس  تلفنی به شما معرفی خواهند کرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ازدواج خانواده سایت همسریابی تبیان سایت همسان گزینی تبیان ثبت نام سایت هم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۸۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشاگری مسعود پزشکیان درباره نقش دولت در دریافت سکه و زیرمیزی توسط پزشکان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مسعود پزشکیان، نماینده اصلاح‌طلب تبریز در یادداشتی در روزنامه سازندگی نوشت:

اخیراً یکی از مواردی که مکرراً درباره موضوعات حوزه پزشکی و فساد در این حوزه مطرح می‌شود، مساله دریافت زیرمیزی یا مبالغی خارج از تعرفه‌های تعیین شده است. ریشه این مساله و فسادی که از این رفتارها ناشی می‌شود را اما باید در سیاست‌گذاری‌ها در این حوزه جست‌وجو کرد.

یکی از مهم‌ترین مواردی که به توسعه این رویه‌های غلط در نظام پزشکی دامن زده و می‌زند، مصوبه مجلس یازدهم با عنوان همسان‌سازی حقوق بازنشستگان بود. در همین مجلس که ما هم در آن حضور داشته و داریم با مصوباتی که در ارتباط با همسان‌سازی حقوق به راه انداختند در حقیقت مساله را برای جامعه پزشکی بدتر کردند چراکه در این همسان‌سازی سقف حقوق مشخص کردند و گفتند، پزشک نمی‌تواند از ایکس رقم اضافه‌تر بگیرد و باید دریافتی در سطح تعیین شده، باقی بماند. نتیجه این سیاست‌گذاری هم شد، دریافت سکه و مبالغ نقد توسط برخی پزشکان به صورت غیررسمی در ازای ارائه خدمت به بیمار در شرایطی که هیچ نظارتی بر مساله نبود و البته گرفتاری مردم در این سیستم.

مدافعان همسان‌سازی حقوق در مجلس به اسم اجرای عدالت این رویه را آغاز و به‌رغم اعتراض‌های شدید ما تبدیل به قانون کردند اما باید توجه داشت همین آدم‌هایی که دم از عدالت می‌زنند و در مجلس مدافع اسم عدالت، قوانینی همچون همسان‌سازی حقوق را مصوب می‌کنند بهترین خدمات را در حوزه پزشکی دریافت می‌کنند. درحال حاضر مجلس با بهترین بیمارستان‌های خصوصی قرارداد دارد، بیمارستان‌هایی که چندین برابر تعرفه دولتی‌ها دریافتی دارد. این افراد و مدافعان عدالت البته در این بیمارستان‌ها بهترین خدمت را می‌گیرند و پول زیادی هم برای دریافت این خدمات پرداخت می‌کنند اما برای مردم از عدالت می‌گویند و همواره در قوانین و مصوبات مورد نظرشان تنها به نمایش دادن عدالت اکتفا می‌کنند.

این گرفتاری‌ها در کشور توسط خود ما در مجلس ایجاد شد، این ما هستیم که با سیاست‌گذاری‌هایمان برای مردم یک سفره باز می‌کنیم و برای بقیه یک سفره و برای خودمان سفره دیگری! غیر از داستان همسان‌سازی، یک موضوع تعرفه‌گذاری‌های پزشکان و البته تعرفه‌گذاری‌های جدید در بیمارستان‌های دولتی نیز بر این وضعیت دامن زده و می‌زند. درحال حاضر در بیمارستان‌های دولتی در ازای ارائه خدمت درمانی پول می‌گیرند، درحالی که تجهیزات هم نیست و بیمار باید برای یک جراحی تجهیزاتش را هم از خارج از بیمارستان تهیه کند. این درحالی است که در دولت قبل و در زمان دکتر روحانی حداقل بیمارستان‌های دولتی دیگر پول نمی‌گرفتند. تعرفه‌گذاری دولت برای ویزیت پزشکان نیز بخش دیگری از این ماجراست.

وقتی کشور تورم ۶۰ درصدی دارد، دولت درحالی ‌که مجوز تعرفه‌ها را به ‌نوعی در اختیار خود گرفته، قیمت‌ها را می‌گوید افزایش بیش از ۲۰ درصد مجاز نیست؛ معنی این حرف این است که پزشکان سکه می‌گیرند و زیرمیزی و دولت هم نمی‌تواند جلوی این مساله را بگیرد. همه این موارد به فساد در حوزه بهداشت و درمان دامن می‌زند. در کنار این مساله که موضوع و طرح پزشک خانواده که مهم‌ترین دست‌انداز پیشروی فساد در وزارت بهداشت است نیز به درستی اجرا نمی‌شود اگر طرح پزشک خانواده را به درستی پیاده کنیم، پزشک، درمان و هزینه و روند کار معلوم است و راه بر بسیاری از مفاسد بسته می‌شود. در شرایط فعلی یک بیمار برای یک بیماری ممکن است به چندین مرکز درمانی و پزشک مراجعه و هزینه کند و جواب نیز نگیرد و کسی هم جوابگو نیست، درحالی که در نظام پزشک خانواده یک فرد به‌ عنوان پزشک مسئول جمعیتی تعریف شده است و این جمعیت باید خدمتی از این پزشک بگیرند که در صورت کوتاهی یا هر مشکل دیگری می‌توانند شکایت کنند. وقتی سیستم نظارت می‌کند، پزشکان و اهالی درمان مجبور هستند طبق سیستم عمل کنند اما متاسفانه حتی این گام نیز برای مبارزه با فساد در نظام پزشکی و درمان برداشته نمی‌شود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901252

دیگر خبرها

  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از شنبه با ۲ آپشن/ بالاخره دولت دستور همسان‌سازی حقوق‌ها را داد
  • عدم تصویب جداول بودجه مانعی برای بحث پرداخت تسهیلات ایجاد نمی‌کند
  • رفع چالش بیکاری لرستان نیازمند اعتبارات دولتی و بخش خصوصی است
  • نقش دولت در دریافت زیرمیزی توسط پزشکان
  • ورود چهره‌های جدید و احتمال شکل‌گیری جریانات نوپا در مجلس
  • افشاگری مسعود پزشکیان درباره نقش دولت در دریافت سکه و زیرمیزی توسط پزشکان
  • نکاتی برای یافتن حلقه ازدواج مناسب از سایت زر
  • تحت تاثیر پیشرفت دفاتر اسناد رسمی ایران قرار گرفتم
  • انهدام باند قمار و شرط‌بندی آنلاین در گلستان
  • توانایی زبان فارسی در گرو این است كه زبان علم باقی بماند