Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «تابناک»، محمد مهدی تندگویان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: یافتن زوج مناسب جزء مشکلات اساسی و اولویت دار حوزه ازدواج نیست، یعنی اینطور نیست که آمار خیلی بالایی متقاضی امر ازدواج داشته باشیم که دغدغه و مشکل اساسی آنها عدم یافتن زوج مناسب باشد بلکه مشکل در پیوند و شکل گیری ازدواج است به طوری که ازدواجی که انتظار می‌رود ظرف شش ماه یا یک سال به پیوند برسد ممکن است سه تا چهار سال طول بکشد و این جزء مشکلات ما است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدت زمان ورود به بحث جدی ازدواج و زندگی نباید آنقدر طولانی شود که حاشیه‌هایی نظیر جدایی و آسیب روحی برای جوانان ایجاد کند.

وی با بیان اینکه مشکل اصلی این است که نباید زمان آشنایی و انتخاب تا ورود به ازدواج طولانی شود، با اشاره به پایشهای انجام شده در این معاونت، ادامه داد: مطابق با پایش‌های انجام شده از بین جوانانی که اعلام کرده‌اند قصد ازدواج دارند، حدود ۷۰ درصد معتقد به حضور خانواده‌ها در امر ازدواج و از بین همین تعدادِ معتقد به حضور خانواده‌ها، حدود ۶۰ درصد اعلام کرده‌اند که تصمیم گیری نهایی با خودشان است، بنابراین نگرشها در ازدواج تغییر کرده است که می‌توان گفت شاید راه اندازی چنین پلتفرم‌هایی برای همسریابی بتواند هم موانع را برای حضور خانواده در فرآیند ازدواج بردارد و هم رضایت جوانان را کسب کند.

معاون امور جوانان، با اشاره به پلتفرم "همدم"، افزود: درباره این پلتفرم نمی‌توان فعلا نظری داد و آن را رد و یا تایید کرد. باید به آن زمان داد و دید مدل ساختار و نظارت و راستی آزمایی آن به چه شکلی است و رسیدگی به تخلفات و رصد آنلاین را در دستور کار خود قرار داده است یا خیر تا بتواند به ازدواج پایدار جوانان کمک کند.

وی همچنین این را هم گفت که اگر خروجی این پلتفرم پایش شود می‌توان درباره آن نظر داد اما در حال حاضر با مدلهای غیر قانونی سایت‌های همسریابی که تا کنون در کشور وجود داشته و غیرقانونی فعالیت کرده‌اند، خروجی مثبتی نداشته‌ایم و تبعات منفی آن نیز زیاد بوده است به طوری که عمدتا منجر به ازدواج موقت و ناپایدار و فروپاشی زندگی ها شده و خیلی از متاهلین به این سایت‌ها مراجعه و با پرداخت مبالغی خود را مجرد معرفی کرده‌اند. بنابراین باید پس از فعالیت یکی دو ساله این پلتفرم جدید، آمار آن را دید و نسبت به آن نظر داد.

تندگویان با بیان اینکه این معاونت خیلی موافق راه اندازی سایت‌ها یا پلتفرم‌های همسریابی نیست، گفت: از جمله دلایلی که ما خیلی با چنین سایت هایی موافق نیستیم، بحث نظارت جدی و حضور یک دستگاه نظارتی برخط و آنلاین بر روی این سایت‌ها برای رصد و شناسایی متخلفین است. اگر این مسائل در این سامانه لحاظ شود امیدوارم تخلفاتی شکل نگیرد و ما پس از مدتی باید پایش کنیم و ببینیم که تا چه میزان این سامانه منجر به ازدواج شده و تا چه میزان ازدواج‌های انجام شده توسط آن پایدار بوده است. بنابراین الان نمی‌توان نسبت به آن نظری داد.

معاون امور جوانان، تصریح کرد: مشکل اصلی این است که مجوز دادن به این سامانه‌ها و سایت‌ها یک بحث است و نظارت آنلاین و امکان برخورد به موقع با خطا و هر نوع مفسده این سایت ها بحثی اساسی تر است. اگر هر نهادی بخواهد این کار را انجام دهد علاوه بر تامین ایمنی افرادی که می‌خواهند در این سایت‌ها حاضر شوند باید از طُرقی نظیر امکان رصد مستقیم نهاد متولی، راستی آزمایی مراجعین را انجام و یا با سازمان نظارتی قوی مثل پلیس فتا برای این راستی آزمایی ارتباط داشته باشد.

وی معتقد است که در صورتی پلتفرم‌های آنلاین در حوزه همسریابی موفق عمل خواهند کرد که تمامی ارتباطات درون آنها به صورت آنلاین رصد شده تا اینگونه از ازدواج‌های موقت و دوستی‌های سطحی جلوگیری و ارتباطات به ازدواج‌های پایدار ختم شوند.

تندگویان با اشاره به حدود ۶۰۰۰ مرکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده تحت نظر نهادهای رسمی نظیر بهزیستی و این معاونت، یادآور شد: ما پیشنهاد داده بودیم که دفاتر مشاوره تخصصی ما ظرفیت همسریابی مناسب از طریق خود را دارند. به نظر ما رصد همسریابی از طریق این دفاتر تخصصی مشاوره ازدواج نسبت به پلتفرم‌هایی بر بستر فضای مجازی بسیار بهتر و آسان‌تر است. می‌توان ظرفیت این دفاتر را در سایت واحدی در اختیار مردم قرار داد و این بخش را به شرح وظایف این دفاتر اضافه کرد چراکه خیلی از مجردین برای انتخاب همسر مناسب به دفاتر ما مراجعه کرده و هم اکنون این بستر وجود دارد که می‌توان آن را هدفمند کرد.

معاون امور جوانان با بیان اینکه این پیشنهاد به کمیته تخصصی موضوع ذیل شورای اجتماعی کشور داده شد، افزود: منظور ما شکل گیری آشنایی به جای حضور در فضای مجازی به صورت حضوری و در دفاتر مشاوره ازدواج تحت نظر مشاور انجام شود نه در بستر فضای مجازی که رصد و کنترل آن سخت است و همسریابی باید تحت نظر مشاورین امین و صلاحیت دار باشد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: بحران آب طالبان موج پنجم کرونا حمیدرضا صدر هادی طحان نظیف تندگویان وزارت ورزش و جوانان ازدواج جوانان سایت همسریابی بحران آب طالبان موج پنجم کرونا حمیدرضا صدر هادی طحان نظیف سایت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۲۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از توان جهاد دانشگاهی زنجان برای خدمت به جوانان ضروری است

ایسنا/زنجان مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان گفت: استفاده از توان جهاد دانشگاهی استان برای خدمت به قشر جوان، ضروری است و ما آماده همکاری هستیم.

جواد بازرگان امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت ماه) در دیدار با رئیس جهاد دانشگاهی استان زنجان، اظهار کرد: در دوره‌های مختلف برنامه‌های مشترکی تدارک و اجرایی شده است که نتایج مطلوبی را شاهد بودیم. امیدواریم این روند ادامه‌دار باشد. برای تسهیل امور جوانان باید از هر فرصت و امکانی بهره برد و ما جهاد دانشگاهی استان را ظرفیتی در این راستا می‌دانیم که جوانان را در مسیرهای تعریف‌شده می‌تواند پرورش دهد و برای آنها مسیر تعریف کند.

او با اشاره به اینکه مهارت‌آموزی و آشنا کردن جوانان علاقه‌مند به کسب و کار از جمله توانمندی‌های جهاد دانشگاهی استان است که امیدواریم با بستن تفاهم‌نامه به این امر دست یابیم، بیان کرد: ورزش از جمله حوزه‌هایی است که می‌توان به آن ورود کرد. قطعاً استفاده از ظرفیت‌های متقابل می‌تواند ما را به اهداف در نظر گرفته‌شده برساند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان افزود: اداره‌ کل ورزش و جوانان در هر برهه‌ای آماده همکاری با جهاد دانشگاهی است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

رئیس جهاد دانشگاهی استان زنجان نیز در این دیدار با اشاره به نتایج مطلوب همکاری بین‌ بخشی جهاد با اداره‌ کل ورزش و جوانان، گفت: این اداره‌ کل در ادوار مختلف کمک حال جهاد دانشگاهی بوده و تجارب خوبی از این همکاری ثبت شده است که امیدواریم ادامه‌دار باشد.

وی بیان کرد: یکی از نتایج همکاری، فعالیت مرکز رشد صنایع خلاق فرهنگی در جهاد دانشگاهی است که اکنون حدود ۳۰ تیم در آن مستقرند و جوانان در حال فعالیت هستند. البته تعدادی از تیم‌ها رشد کرده و مستقل شده‌اند.

طاهر یوسفی‌ امیری اظهار کرد: یکی از تاکیدها در جهاد دانشگاهی این است که به‌ جای حمایت مستقیم فرهنگ اشتغال و ارتقای اعتماد به‌نفس در جوانان را جزو اهداف خود بگنجاند تا جوانان بتوانند به‌عنوان کارآفرین، مسیر شغلی درستی را طی کنند.

او با اشاره به اینکه توجه به زنجیره ارزش بسیار اهمیت دارد، گفت: باید به موضوع جوانان به‌صورت سیستماتیک توجه شود و همه بخش‌ها مد نظر قرار گیرد تا به نتیجه موردنظر دست یابیم.

در این دیدار، تفاهم‌نامه‌ ارائه خدمات هدایت شغلی و استعدادیابی و مشاوره شغلی حمایت از اجرای طرح‌ها و برنامه‌های الگویی و انگیزشی شغلی و کارآفرینی و اشتغال گروه‌های هدف (جوانان ۱۸ تا ۳۵ سال) بسته شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه‌اندازی می‌شود
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود
  • دانشجو‌های خانه به دوش! / جای خالی خانه دانشجویی در پازل زندگی زوج‌های دانشجو
  • افتتاح مرکز مشاورزه ازدواج و تحکیم خانواده شهرستان اسکو
  • نکاتی برای یافتن حلقه ازدواج مناسب از سایت زر
  • ازدواج آسان راه حل مسئله جوانی جمعیت است
  • چرا نرخ طلاق در استان البرز بالاست؟
  • ۵۰۰۰ سامانه خورشیدی در فارس بهره‌برداری می‌شود
  • استفاده از توان جهاد دانشگاهی زنجان برای خدمت به جوانان ضروری است