Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-03@14:23:00 GMT

ثبت 16 ازدواج در سایت "همسریابی" همدم

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۳۳۱۴۳

ثبت 16 ازدواج در سایت 'همسریابی' همدم

حدود ۳ ماه از فعالیت پلتفرم همسریابی همدم، به عنوان پلتفرمی برای انتخاب آگاهانه در ازدواج می‌گذرد. به گفته مدیرمحصول همدم در این مدت در پلتفرم همدم ۱۴ هزار و ۲۰۰ نفر به هم معرفی شدند و تاکنون ۱۶ ازدواج ثبت شده است. ناطقان:  پلتفرم همسریابی همدم تیرماه سال جاری پس از گذراندن دوره پایلوت خود به صورت رسمی آغاز به کار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زهره حسینی، مدیرمحصول همدم درمورد فعالیت این سامانه در طول این مدت به پیوست گفت: «در این مدت بیش از ۲۰۰ هزار نفر اپلکیشن را دانلود و نصب کرده‌اند. از این تعداد ۱۷۰ هزار نفر به سرویس همدم‌یاب رسیدند. این سرویس به صورت تخصصی در زمینه جست‌وجوی همسر فعالیت می‌کند.»



او ادامه داد: «با توجه به اینکه ما مراحل استعلام و صحت سنجی اطلاعات را داریم، از ۱۷۰ هزار نفر، پروفایل ۱۳ هزار و ۵۰۰ نفر تایید شده‌اند و در همدم فعال هستند. باقی افراد هم درمرحله صحت‌سنجی هستند و باید به تدریج فرم‌های خود را تکمیل کنند. چون در مرحله راستی‌آزمایی اطلاعات، داده‌های آنها به صورت کامل بررسی می‌شود تا افرادی که هویت و اطلاعاتشان واقعی است در سامانه تایید ‌شوند و بتوانند فعالیت داشته باشند.»
۱۴ هزار معرفی در پلتفرم همسریابی همدم

مدیرمحصول همدم در پاسخ به این سوال که در این دوره از فعالیت همدم‌چه تعداد از افراد به یکدیگر معرفی شده‌اند گفت: «در این مدت در پلتفرم همدم ۷ هزار و ۱۰۰ معرفی انجام شده است یعنی ۱۴ هزار و ۲۰۰ نفر به هم معرفی شدند. احتمال دارد برخی بیش از یک معرفی داشته باشند و امکان دارد یک نفر به بیش از یک مورد معرفی شده باشد.»

به گفته حسینی تا این لحظه ۱۶ ازدواج ثبت شده، البته در محرم و صفر چون مردم حرمت این دوران را نگه می‌دارند، عقد و عروسی کمتر اتفاق می‌افتد و بعد از محرم و صفر معرف‌ها تعداد عقدها را به همدم اعلام می‌کنند. آنطور که حسینی می‌گوید مواردی هم دارند که آشنایی به خوبی پیش رفته و در شرف عقد هستند.

    در همدم هدف ما این است که پلتفرم مانند یک پل ارتباطی بین خانواده‌ها و جوانانشان عمل کند و مشاوران و معرفان و تسهیلگران ازدواج ارتباط بین خانواده‌ها را برقرار کنند
    زهره حسینی،مدیرمحصول همدم

او درمورد اینکه پس از ازدواج هم همدم پیگیر مشکلات و مسائل زوج‌های جوان است، گفت: «ما پیش از این در همسان‌گزینی تبیان فعالیت می‌کردیم، روال به این صورت بود که زوج‌ها را تا ۴ سال بعد از ازدواج هر شش ماه یکبار رصد می‌کردیم. درصورتی که با ما همکاری می‌کردند، از آنها تست سنجش رضایت از زندگی زناشویی می‌گرفتیم. در این تست متوجه می‌شدیم که از زندگی خود راضی هستند یا خیر و دچار چه مسائل و مشکلاتی هستند. اگر متوجه می‌شدیم که اختلافاتی دارند، حتما آنها را به مشاوران زوج درمانگر ارجاع می‌دادیم.»

حسینی با بیان اینکه این روال را برای پلتفرم همدم هم در پیش گرفتند، گفت: «پیش از محرم و صفر اولین عقدی که صورت گرفت، یک زوج تهرانی بودند که قطعا شش ماه دیگر هم آنها را رصد می‌کنیم. تا چهارسال هر شش ماه یکبار با آنها در تماس خواهیم بود. پلتفرمی هم با نام پرسان در حوزه مشاوره ایجاد کرده‌ایم. پرسان در زمینه‌های گوناگون مشاوره، کمک زیادی به زوج‌ها خواهد کرد.»
همدم یک مدل کاملا ایرانی و اسلامی است

حسینی در خصوص شباهت‌های این پلتفرم با پلتفرم‌های خارجی مشابه گفت: «اصلی‌ترین شباهت همدم با سایر پلتفرم‌های دیگر در این زمینه استفاده از زیرساخت‌های فنی است. چون پلتفرم یک سکویی است که افراد از این طریق با هم مرتبط می‌شوند؛ اما فرآیندها و روندهایی که پلتفرم همسریابی همدم در پیش گرفته، یک مدل کاملا ایرانی و اسلامی است. ما در این پلتفرم سنت حسنه وساطت را در ازدواج و نقش حمایتی خانواده‌ها را در نظر گرفتیم. چون در ازدواج‌های ایرانی نقش خانواده‌ها بسیار پررنگ است.»

او همچنین در مورد سوال دیگری درخصوص میزان خطای این پلتفرم بیان کرد: «میزان موفقیت سیستم را معمولا از خروجی سیستم می‌سنجیم. در همسان‌گزینی تبیان حدود ۳ هزار و ۷۰۰ ازدواج را پایش کرده بودیم و یک مورد طلاق هم نداشتیم. در همدم هدف ما این است که پلتفرم مانند یک پل ارتباطی بین خانواده‌ها و جوانانشان عمل کند و مشاوران و معرفان و تسهیلگران ازدواج ارتباط بین خانواده‌ها را برقرار کنند. پس هدف اولیه این پلتفرم این است تا به درستی افراد را به یکدیگر معرفی کند؛ اما در ابتدای کارمان ممکن بود اطلاعات افراد دچار مشکلاتی باشد یا حتی در انتخاب با مسائلی مواجه می‌شدند و به این ترتیب برخی از معرفی‌ها به نتیجه نمی‌رسید؛ اما به مرور زمان با کمک سیستم و نیروی انسانی به حدی از بلوغ و پایداری رسیدیم که به هدف نهایی خود که ازدواج پایدار است،برسیم.»
واسطه‌های ازدواج در همدم آموزش می‌بینند

پس از گذشت ۳ ماه از فعالیت پلتفرم همسریابی همدم، هم‌اکنون بیش از ۲۰۰ هزار نفر اپلکیشن را دانلود و نصب کرده‌اند. از این تعداد ۱۷۰ هزار نفر به سرویس همدم‌یاب رسیدند

او در مورد واسطه‌ها و معرف‌هایی که در همدم مشغول به کار هستند هم توضیح داد: «واسطه‌ها با همدم رابطه استخدامی ندارند، بلکه افراد خیری هستند که پیشتر هم معرف ازدواج بودند. حالا برای اینکه در همدم و پیش از آن همسان‌گزینی تبیان مشغول به کار شوند، مراحل و آموزش‌هایی را باید بگذرانند. چون باید مهارت‌ها و  توانایی‌هایی را داشته باشند که مهمترین آن توانایی ارتباط گرفتن با خانواده‌ها است.»

حسینی در ادامه در پاسخ به سوال دیگر پیوست درمورد نحوه حفاظت از داده‌ها و سطح دسترسی افراد به اطلاعات دیگران در پلتفرم همدم گفت: «در مورد افرادی که در همدم مشغول به کار هستند، سطوح دسترسی متفاوت تعریف شده است و پرسنل به همه اطلاعات دسترسی ندارند. خود کاربران هم برای شناخت اولیه به برخی از اطلاعات مانند سال تولد و تحصیلات وشغل و غیره دسترسی دارند، اطلاعاتی که هویت فرد را آشکار نمی‌کند.»

او ادامه داد: «درمورد صیانت از داده‌های کاربران هرسازمان قطعا راهکارهایی برای خود دارد و با مراجع مختلف در این مورد در ارتباط است و به همین دلیل شاید من به دلیل محرمانگی نتوانم با جزئیات این موضوع را توضیح دهم؛ اما می‌توانم بگویم برای این حوزه درهمدم تدابیر امنیتی لازم اندیشیده شده است.»
برچسب ها: ازدواج ، همدم ، ناطقان ، سایت ، همسریابی ، دختر ، پلتفرم ، پسران ، مجرد

منبع: ناطقان

کلیدواژه: ازدواج همدم ناطقان سایت همسریابی دختر پلتفرم پسران مجرد پلتفرم همسریابی همدم بین خانواده ها پلتفرم همدم هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۳۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ازدواج آسان راه حل مسئله جوانی جمعیت است

به گزارش خبرنگار مهر، یونس فاتح صبح امروز چهارشنبه نشست تخصصی جوانی جمعیت که در محل فرمانداری تبریز برگزار می‌شد، با بیان این مطلب اظهار کرد: مسئله ازدواج با دید فرهنگی و با ظرافت های فنی خاص قابل حل است که باید تلاش کرد تا با فرهنگ سازی و برگزاری برنامه های فرهنگ محور به سمت حل مسئله ازدواج جوانان حرکت کنیم.

وی با بیان اینکه انتظار می‌رود همه دستگاه‌های اجرایی همراهی و همکاری برای تحقق ازدواج آسان جوانان گام بردارند، افزود: ظرفیت بزرگ خیرین و سازمان‌های مردم نهاد در کنار گروه‌های مردمی می تواند به این مسیر پر پیچ و خم کمک شایانی کند.

فرماندار تبریز با اشاره به شعار ازدواج آسان و آسمانی تصریح کرد: فرهنگ سازی مقابله با رسومات نوظهور و تشریفات دست و پاگیر در امر ازدواج جوانان و همچنین معرفی الگوهای ازدواج ساده و موفق و هم افزایی از جمله اقداماتی است که راه را برای ازدواج جوانان تسهیل‌می‌کند.

فاتح همچنین ادامه داد: زمانی منابع دینی ما می گوید که اکمال دین و نصف دین در امر ازدواج اتفاق می افتد پس تردید نکنید اگر جوانی ازدواج کند از بیشتر آسیب‌های اجتماعی جامعه در امان خواهد بود.

وی به نقش کلیدی خیرین در حوزه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی تاکید کرد و افزود: از مسئولان درخواست می‌شود در راستای شناسایی خیرین و جذب ظرفیت آنان در آسان کردن امر ازدواج برای جوانان، اقدامات لازم را مد نظر قرار دهند.

کد خبر 6094003

دیگر خبرها

  • کاهش کم سابقه نرخ زاد و ولد در آلمان
  • پلتفرم‌هایی که از ممنوعیت تیک‌تاک سود می‌برند
  • معمای وام ازدواج ۱۴۰۳ چگونه حل می‌شود؟
  • تأییدیه سازمان سینمایی؛ شرط پخش فیلم خارجی از پلتفرم‌ها
  • آثار سینمایی خارجی پلتفرم‌ها تحت نظارت سازمان سینمایی قرار گرفت
  • پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری
  • مراسم ازدواج خواهرزاده احمدی نژاد در استانبول + عکس
  • نکاتی برای یافتن حلقه ازدواج مناسب از سایت زر
  • ازدواج خواهرزاده احمدی‌نژاد در ترکیه (+ عکس)
  • ازدواج آسان راه حل مسئله جوانی جمعیت است