Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مرکز ازدواج و خانواده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: قانون تاسیس مراکز خانواده با همکاری مجلس، ذیل قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مصوب و ابلاغ شد که طبق این طرح وزارت خانه‌های مربوطه موظف هستند در دانشگاه‌ها مراکز خانواده و سبک زندگی اسلامی را راه اندازی کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام سید محمد هاشمی، مدیر مرکز ازدواج و خانواده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره تاکید مقام معظم رهبری درباره ترویج امر ازدواج در بین جوانان و اقدامات صورت گرفته در این زمینه برای دانشجویان گفت: ما از سال ۹۹ برنامه جامعی برای بحث ازدواج دانشگاهیان طراحی کردیم که در چند بخش موضوعات ازدواج و خانواده را در دانشگاه‌ها پوشش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یک بخش مربوط به آموزش‌ها برای افراد مجرد و اشخاصی است که برای شروع زندگی باید یک سری مهارت را داشته باشند، بخش دیگر بحث تسهیل‌گری در ازدواج است که ما برای این موضوع یک سایت طراحی کردیم که هنوز رونمایی نشده و اکنون در حال انجام کارهای نهایی روی آن هستیم. انشالله در سال ۱۴۰۱ سایت ما تحت عنوان «همرسان» رونمایی خواهد شد. همچنین لازم است بحث مشاوره، معرفی و وساطت نیز احیا شود.   مدیر مرکز ازدواج و خانواده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها بیان کرد: یک برنامه دیگر ما بحث ستاد ملی ازدواج دانشجویی است که اکنون در آخرین مراحل ابلاغ آن توسط رییس جمهور است. انشالله اگر توسط رییس جمهوری ابلاغ شد ذیل برنامه‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار خواهد گرفت.   هاشمی بیان کرد: در این طرح باید بتوانیم تمام دستگاه‌هایی که در زمینه ازدواج و خانواده توانمندی دارند در دانشگاه‌ها همراستا کنیم و پای کار بیاوریم تا انشالله یک دانشجو احساس کند که در دوران دانشجویی بهترین زمان برای امر ازدواج است و اگر در این دوران امر ازدواج اتفاق نیفتد، ممکن است یک سری مزیت‌ها را از دست بدهد.   وی درباره برگزاری کارگاه ‌آموزشی برای مشاوران پیش از ازدواج گفت: یک اقدام دیگر ما آموزش به کارشناسان ازدواج و مشاوران پیش از ازدواج در دانشگاه‌ها بوده است. این طرح در دو سال اخیر در حال اجراست. ما در هر استان حدود ۵۰ نفر را تحت پوشش کارگاه‌های آموزشی داشتیم تا آنها بتوانند در دانشگاه‌ها وارد کارهای عملیاتی شوند و برنامه‌های ما را در آنجا پیگیری کنند.   مدیر مرکز ازدواج و خانواده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: بحث تاسیس مراکز خانواده یک اقدام دیگر است که با همکاری مجلس، قانون آن ذیل قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مصوب و ابلاغ شد. طبق این طرح وزارت خانه‌های مربوطه موظف هستند در دانشگاه‌ها مراکز خانواده و سبک زندگی اسلامی را راه اندازی کنند.   وی بیان کرد: موضوع دیگری که ما در راستای ترویج ازدواج دانشجویی در دستور کار داریم؛ کانون‌های همیار است. یعنی زوجین جوان می‌توانند به صورت NGO وارد حیطه ازدواج، معرفی و کمک به امر ازدواج شوند.   هاشمی در پاسخ به این سوال که ازدواج دانشجویی بیشتر در چه مقطعی از تحصیل جوانان رخ می‌دهد؟ گفت: به طور کلی بیشترین استقبال در دانشجویان کارشناسی است و طبیعتا در این مقطع بیشترین آمار ازدواج را شاهد هستیم.   وی درباره اینکه چقدر این مدت ازدواج دانشجویی داشته‌اید؟ گفت: امسال به علت شیوع کرونا ویروس بحث مراسم‌های ازدواج دانشجویی را نداشتیم، لذا همه برنامه‌های ما تحت شعاع قرار گرفت. یک سری مراسم‌ها داشتیم که موجب ایجاد انگیزه مضاعف در دانشجویان بود که به علت کرونا این مراسم‌ها لغو شدند. از این رو جریان انگیزشی این امر تضعیف شد، اما با این حال ما افزایش ازدواج را داشتیم. افزایش ازدواج به خاطر شرایط خاص کرونایی بود که کاهش هزینه‌ها را در پیش داشت.   انتهای پیام/
منبع: ایلنا

منبع: دانا

کلیدواژه: ازدواج دانشجویی مراکز خانواده امر ازدواج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۷۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسینعلی سمیعی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در مراسم گرامیداشت روز معلم از به وقوع پیوستن واقعی ارتباط صنعت با دانشگاه با راه‌اندازی یک کارخانه در این واحد دانشگاهی و اشتغال ۵۰ نفر از دانشجویان این دانشگاه در فاز نخست خبر داد.

وی اضافه کرد: همیشه معتقد بودیم اگر می‌خواهیم در اهداف دانشگاه موفق باشیم باید به طور عملی با صنعت در ارتباط باشیم و این موضوع بسیار مهمی بود که از اول دنبال می‌کردیم و در این راستا جلسات مهمی با کارخانجات بزرگ شهرستان انجام شد و نهایتاً با یکی از بزرگترین هلدینگ‌های کشور توانستیم به تفاهم برسیم که اکنون اتفاق بسیار خوب و بزرگی رقم خورد که در راستای آن می‌توانیم مدعی باشیم یکی از معدود دانشگاه‌هایی هستیم که در داخل مجموعه دانشگاه کارخانه فعال راه‌اندازی شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود متذکر شد: این کارخانه‌ قرار است در هر شیفت ۵۰ نفر فعالیت کنند و در سه شیفت مشغول به کار است.

سمیعی با بیان اینکه افتخار ما این است که از فرزندان همین شهرستان در این کارخانه مشغول به کار شدند، افزود: نکته مهم‌تر این است که طبق تفاهمنامه‌ای که با هلدینگ بزرگ طب پلاستیک رقم خورد قرار بر این شد که ۵۰ دانشجو در این مجموعه صنعتی مشغول به کار شوند و این خود یعنی مصداق بارز اشتغالزایی از طریق دانشگاه.

وی، ایجاد امید به آینده برای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود را یکی از مهم‌ترین ثمرات راه اندازی کارخانه در دانشگاه عنوان و تصریح کرد: اگر روزی ارتباط با صنعت در حد یک شعار بود امروز به واقعیت رسیده است و این تعامل ادامه دارد و در سطح وسیع‌تر انشالله انجام خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود بیان کرد: هدف عالی ما آموختن آداب صنعت برای راه‌اندازی خط تولید از طریق خود دانشگاه است و امیداریم با تعامل با صنعت و یافتن راه کار‌های مناسب این مهم نیز اتفاق بیفتد.

سمیعی افزود: نکته دیگری که دنبال آن هستیم راه‌اندازی سرای گردشگری در دانشگاه است که در آینده اتفاقات خوبی رقم خواهد خورد؛ چراکه شاهرود در بین دو شهر مهم تهران و مشهد مقدس قرار داشته و ظرفیت بالایی برای اسکان مسافر وجود دارد، بنابراین یکی از ساختمان‌های بزرگ دانشگاه به این امر اختصاص داده شد که در حال اجرای زیرساخت‌های لازم برای راه‌اندازی این ساختمان هستیم.

وی با بیان اینکه سالانه بالغ بر ۲۵ میلیون مسافر از جلوی این دانشگاه عبور می‌کنند و در صورتی که امکان اقامت برایشان فراهم شود دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بهترین اقامتگاه برای آنها محسوب می‌شود، اظهار کرد: نکته دیگری که به جد دنبال آن هستیم بحث جذب دانشجوی غیرایرانی است که می‌توان از امکان گردشگری ذکر شده در این قضیه نیز استفاده کرد و مستندات این مهم نیز به وزارت علوم ارسال شده است و منتظر مراحل بعدی آن هستیم.

وی با تأکید بر اینکه رسالت اول دانشگاه آموزش است و در این راه باید تلاش کرد، گفت: یکی از هدف‌های مهم مجموعه تلاش برای جذب دانشجو است و این مهم اتفاق نمی‌افتد مگر با چند فاکتور از جمله اینکه اولاً داشته‌های فعلی را حفظ کرد و دوم برای همین تعداد دانشجویان به لحاظ کیفی و کمی بیشتر سرمایه‌گذاری کرد و در صورتی که رضایتمندی همین تعداد فعلی را حفظ کنیم انتهای آن منتهی می‌شود به افزایش تعداد دانشجو.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود متذکر شد: در کمیته هدایت تحصیلی و جذب افرادی با این کمیته همکاری داشتند که سمتی نداشتند، اما به صورت داوطلبانه و بدون هیچ چشم‌داشتی این همکاری را به بهترین نحو به انجام دادند که حاصل آن افزایش ۱۳ درصدی جذب دانشجو بود. در این راه تعامل بسیار خوبی با آموزش و پرورش رقم خورد و در اولین گام از ده‌ها نفر از مدیران و نیز مدیریت آموزش و پرورش شهرستان شاهرود دعوت و جلسات توجیهی با آنان انجام شد و هدف ما این بود که این عزیزان ظرفیت‌ها و قابلیت‌های دانشگاه را از نزدیک ببینند.

سمیعی عنوان کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود امکانات بسیار خوبی وجود دارد، اما درب‌های دانشگاه باید به روی همه باز می‌شد تا از نزدیک این امکانات را ببینند. معتقدیم امکانات و سرمایه‌های این دانشگاه متعلق به همه مردم است و باید از آن استفاده کنند.

وی افزود: در گام بعدی بیش از ۲۰۰۰ دانش آموز از دانشگاه بازدید کردند و با ظرفیت‌ها و قابلیت‌های دانشگاه آشنا شدند و این موجب شد تا با چشم باز اهداف و رشته تحصیلی آینده خود را انتخاب کنند. تعاملات مختلفی را با آموزش و پرورش میامی و بسطام نیز داشتیم و برای جذب دانشجو برنامه‌های خوبی در آینده اجرا خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • دانشجو‌های خانه به دوش! / جای خالی خانه دانشجویی در پازل زندگی زوج‌های دانشجو
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد
  • افتتاح مرکز مشاورزه ازدواج و تحکیم خانواده شهرستان اسکو
  • اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران افتتاح شد
  • نکاتی برای یافتن حلقه ازدواج مناسب از سایت زر
  • تصویب راه‌اندازی دانشکده خانواده در دانشگاه‌های شهید بهشتی و شریف همچنین تهران
  • فعالیت ۲۰۰ تشکل دانشجویی و ۱۰۰ تشکل فعال استادی در دانشگاه آزاد
  • جوانی جمعیت نیازمند اغنا سازی است